Meny Lukk

Hvordan trade aluminium i Norge

Aluminium er kjent for sin fleksibilitet, styrke og lave vekt. Metallet brukes i bygninger, transport, emballasje og mye annet. I 2014 ble det konsumert omtrent 55 millioner tonn aluminium, og hvert år øker etterspørselen med 5 – 7 %. Etterspørselen blir i stor grad påvirket av den generelle veksten i verdensøkonomien.  

Slik trader du aluminium CFD

 1. Gå til eToros hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp aluminium CFD

  Legg inn din kjøpsordre på aluminium CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe aluminium på eToro?

Hvorfor trade aluminium på eToro?

eToro er en av verdens største og beste markedsplasser for CFD trading. Utvalget av råvarer som kan trades er stort, og du kan selvsagt kjøpe aluminium CFD. Ved å trade aluminium på eToro får du flere fordeler. 

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

eToro har en konkurransedyktig spread. Spread er forskjellen mellom kjøper- og selgerkurs og er kostnaden som påløper i forbindelse med kjøp og salg av aluminium eller andre typer råvare CFD.

På eToro kan du også bruke gearing når du trader råvarer ved bruk av CFD. Kjøper du aluminium CFD kan du geare posisjonen din opptil 10x.

Realtidskurser

Råvarekurser blir ofte påvirket av makroøkonomiske nyheter, og kursutslagene kan være store. Dette gir gode muligheter for trading, men da er det viktig med realtidskurser. På eToro kan du følge med på kursutviklingen for aluminium CFD i realtid gratis.

Teknisk analyse

Sammen med realtidskurser for aluminium og andre råvarer har du også tilgang til et gratis program for teknisk analyse. Teknisk analyse blir mye brukt innenfor råvaretrading.

I analyseprogrammet kan du tegne inn støtter og motstander, tekniske trender eller formasjoner. Du kan også legge til tekniske indikatorer slik at du kan lage gode tekniske analyser av aluminium CFD.

Mobilapp

Med eToro mobilapp for trading kan du følge med på kursen i realtid, i tillegg til å legge inn kjøps- eller salgsordre på aluminium CFD.