Meny Lukk

Hvordan trade bensin i Norge?

Bensin kan trades på måter. Bensinprisen er noe de fleste nordmenn kjenner til. Med CFD kan du trade bensin. Årlig forbrukes det mer enn 1000 milliarder liter. Hovedsaklig går dette forbruket med til drift av biler. Bensinprisen er selvsagt avhengig av oljeprisen. Driving season er også noe som er kjent for å kunne påvirke prisen på bensin.

Slik trader du bensin CFD

 1. Gå til Plus500 hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Paypal eller bankoverføring.

 4. Trade bensin CFD

  Legg inn din ordre på bensin CFD.

CFDer er komplekse instrumenter og de kommer med en høy risiko for å tape penger raskt på grunn av giringen. 76,4% av private investeringskontoer taper penger ved å handle CFDer med denne leverandøren. Du bør overveie om du førstår hvordan CFDer fungerer og om du har råd til å ta høye risikoen for å tape pengene dine.

plus500 trade bensin kjøpe bensin i norge

Hvorfor trade bensin på Plus500?

Plus500 er en av de beste løsningene for handel med bensin CFD. På denne markedsplassen har du tilgang til CFD på et stort utvalg av råvarer, og du kan selvsagt trade bensin CFDer her. Sammen med et stort utvalg av CFDer kan du bruke gearing, lage tekniske analyser med et gratis program for tekniske analyser. Programmet har gratis realtidskurser og nyhetsoppdateringer.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Plus500 tilbyr CFD trading med lav og konkurransedyktig spread. Spread er ofte den største utgiften ved trading, så det er viktig å ha fokus på å holde denne så lav som mulig. 

Du kan også bruke gearing på Plus500. Belåningsrammen på bensin CFD er 10x. Med denne gearingen kan du øke eksponeringen mot en eller flere typer CFDer, noe som kan gi deg en bedre risikoprofil på din portefølje.

Realtidskurser

Trading går ofte ut på å forsøke å utbytte kortsiktige svingninger i markedet. Da er det veldig viktig å ha realtidskurser tilgjengelig. Når du åpner tradingkonto på Plus500 har du gratis tilgang til realtidskurser for CFDer på bensin, andre råvarer, aksjer, indekser og valuta.

Teknisk analyse

Ved å lage dine egne tekniske analyser har du tilgang til gratis analyser. Samtidig har du også alltid ferske analyser du kan sjekke. Plus500 har et eget program for teknisk analyse, og tilgangen til dette er gratis. 

I programmet kan du tegne inn tekniske trender som gir deg viktig informasjon om den langsiktige kursutviklingen, og med tekniske formasjoner kan du få kjøps- eller salgssignaler når du skal trade bensin CFDer. Du kan også legge til tekniske indikatorer som gjør at analysene dine kan bli bedre og mer presise.

Mobilapp

Med en egen mobilapp har du rask tilgang til markedet slik at du kan legge inn kjøps- eller salgsordre. En annen viktig fordel med å ha Plus500 mobilapp for trading er at du har tilgang til realtidskurser og nyheter på mobilen din. Du kan laste ned din app etter at du har åpnet din traderkonto på Plus500.