Meny Lukk

Hvordan trade bomull i Norge?

Bomull er en av de mest brukte råvarene innen tekstilindustrien. Kvaliteten på bomullen avgjøres av fiberlengden, jo lengre fibre, jo bedre er bomullen. Blant norske tradere er bomullstrading lite utbredt, men med en verdensøkonomi hvor flere får råd til økt forbruk kan det bli stor etterspørsel etter denne råvaren, som igjen kan gi økte priser.

Slik trader du bomull CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp bomull CFD

  Legg inn din kjøpsordre på bomull CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe bomull på eToro?

Hvorfor trade bomull på eToro?

eToro er en av verdens største og beste markedsplasser for CFD trading og her kan du selvsagt kjøpe bomull CFD. En av fordelene med CFD trading på eToro er at du kan shorthandle råvarer. Det er også mange andre fordeler med å trade bomull CFD på eToro.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

eToro har en lav spread. Spread er forskjellen mellom kjøpskurs og salgskurs og er en av de største utgiftene når du trader råvarer

En annen viktig fordel du får når du trader bomull på eToro er at du kan bruke belåning på dine posisjoner. Når du kjøper bomull CFD kan du geare din posisjon opptil 10 ganger.

Realtidskurser

Når du trader er formålet å utnytte de kortsiktige svingningene i kursen. Det betyr at du må ha tilgang til realtidskurser. Når du åpner din konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for flere forskjellige typer råvarer slik at du kan følge markedet og utnytte de mulighetene som oppstår.

Teknisk analyse

Sammen med realtidskurser får du også tilgang til et eget program for teknisk analyse. Denne tilgangen er gratis og det gjør at du kan lage tekniske analyser av bomull CFD når du trader råvarer på eToro.

Det gratis programmet for teknisk analyse er veldig brukervennlig og du kan tegne inn tekniske støtte og motstander slik at du finner tekniske trender og formasjoner som kan hjelpe deg i din råvaretrading. Det er også flere forskjellige tekniske indikatorer som kan legges til. Det kan hjelpe deg å lage bedre tekniske analyser av bomull.

Mobilapp

Som trader er det viktig å følge markedet tett og utnytte de mulighetene som oppstår. Med en egen mobilapp for trading fra eToro kan du følge kursene uansett hvor du er. Du kan selvsagt også legge inn kjøps- eller salgsordre.