Meny Lukk

Hvordan trade Brent Oil i Norge?

Brent Oil er navnet på oljen som produseres i Nordsjøen. Det er også en viktig prisreferanse for internasjonal handel av olje. Normalt blir oljen raffinert til drivstoff eller destillat i Nordvesteuropa, men når prisene er gunstige for eksport blir den også sendt til Gulf og østkysten av USA eller middelhavsområdet. Prisen på Brent Oil henger sammen med veksten i den generelle verdensøkonomien, men geopolitiske hendelser kan også gi store kursbevegelser.

Slik trader du Brent Oil CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp Brent Oil CFD

  Legg inn din kjøpsordre på Brent Oil CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe Brent Oil på eToro?

Hvorfor trade Brent Oil på eToro?

eToro har som en av verdens beste og største markedsplasser for CFD trading et stort utvalg av kontrakter på råvarer. Det gir deg mulighet til å kjøpe Brent Oil CFD. Når du trader Brent Oil CFD på eToro har du også flere fordeler.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobil app for trading

Lave kostnader og gearing

Ved råvaretrading er det viktig å ha fokus på kostnader. eToro er godt kjent for sin lave spread mellom kjøper og selger. Dette kommer klart til din fordel når du selger eller kjøpe Brent Oil CFD.

Bruker du eToro markedsplass for CFD trading kan du også bruke gearing på dine posisjoner. Ved trading av Brent Oil CFD kan du geare dine posisjoner opptil 10x. 

Realtidskurser

Det er flere ting som påvirker oljekursen. Noe av det som kan gi størst kursutslag er Oljelagertall fra USA, men også geopolitisk uro i Midtøsten kan gi store kursendringer. Det gjør at man ofte kan få gode tradingmuligheter. Med realtidskurs for Brent Oil CFD kan du følge med på prisendringene når nyhetene blir lansert.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er mye brukt innen aksjetrading, men det blir også brukt ved råvarehandel. eToro gir deg tilgang til et gratis program for teknisk analyse av Brent Oil CFD, slik at du kan lage dine egne tekniske analyser.

Analyseprogrammet er svært brukervennlig, og du kan tegne inn formasjoner, støtte- og motstandsnivåer eller tekniske trender. Du kan også bruke tekniske indikatorer som RSI, MACD og ROC for å lage mer presise tekniske analyser av Brent Oil CFD eller andre råvare CFD.

Mobil app

Med potensielt store kursutslag som kan komme overraskende på markedet er det viktig å ha god tilgang til markedet. Med eToro mobilapp for trading av Brent Oil kan du følge markedet hvor som helst, og legge inn kjøps- eller salgsordre på Brent Oil.