Meny Lukk

Hvordan trade Crude Oil i Norge?

Crude Oil eller råolje, er olje som ikke er raffinert, men som har fått vann og naturgass fjernet. Samfunnet har et stort behov for energi til transport og oppvarming, noe som gir stor etterspørsel etter olje. Både vær, politikk og vekst i verdensøkonomien er noe av det som påvirker oljeprisen sterkest.

Slik trader du Crude Oil CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp Crude Oil CFD

  Legg inn din kjøpsordre på Crude Oil CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe Crude Oil på eToro?

Hvorfor trade Crude Oil på eToro?

Det er mange fordeler å kjøpe Crude Oil CFD på eToro. eToro er av mange regnet som en av de beste markedsplassene for trading av CFD på råvarer. I tillegg til at markedsplassen er regulert, har du også tilgang til et stort utvalg av CFD på råvarer som kan trades

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Det er først og fremst spread som er kostnaden ved trading av CFD. Spread er differansen mellom kjøpskurs og salgskurs. eToro tilbyr deg å kjøpe Crude Oil CFD med en svært konkurransedyktig spread.

På eToro kan du også bruke gearing når du trader Crude Oil CFD. På dine posisjoner i Crude Oil CFD kan du bruke opptil 10x gearing.

Realtidskurser

eToro gir deg tilgang til realtidskurser for alle de forskjellige typene CFD du kan trade på deres markedsplass. Det betyr at du kan følge med på Crude Oil CFD kursutviklingen. Noen ganger skjer det geopolitiske hendelser, det kommer orkaner eller andre nyheter som kan gi store utslag i kursen på Crude Oil CFD, noe som kan gi muligheter for trading.

Teknisk analyse

Teknisk analyse blir ikke bare brukt i forbindelse med aksjetrading eller valutatrading. Det er også vanlig å bruke teknisk analyse i forbindelse med råvaretrading. Når du åpner konto på eToro får du tilgang til et gratis program for teknisk analyse av råvarer. Dette programmet har også gratis realtidskurser.

Programmet for tekniske analyse er svært brukervennlig, og du kan tegne inn tekniske formasjoner, støtter og motstander eller tekniske trender i chartet for Crude Oil CFD. Du finner også et godt utvalg av tekniske indikatorer som kan legges til dine analyser.

Mobilapp

I råvaremarkedet skjer ting raskt, noe som gjør det viktig å kunne følge med på det som skjer. Med en egen mobilapp for trading av råvarer kan du følge kursutviklingen i Crude Oil CFD og legge inn kjøps- eller salgsordre når som helst.