Meny Lukk

Hvordan trade Heating Oil i Norge?

Heating Oil er et flytende petroleumsprodukt som brukes til oppvarming av boliger. Produktet er veldig likt diesel. I USA er forskjellen sulfurinnholdet. Heating Oil blir tilsatt fargestoff for at man skal kunne skille det fra diesel. I Norge kalles det for avgiftsfri diesel. En viktig kursdriver for Heating Oil er selvsagt været. Blir det kaldt vil etterspørselen øke.

Slik trader du Heating Oil CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCars, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp Heating Oil CFD

  Legg inn din kjøpsordre på Heating Oil CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe Heating Oil på eToro?

Hvorfor trade Heating Oil på eToro?

eToro tilbyr et stort utvalg av CFD som kan benyttes til råvarehandel og trading. Du kan også kjøpe Heating Oil CFD, sammen med flere andre typer råvarer som sorterer inn under energi. Det er også flere andre fordeler ved å trade på eToro.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Ved trading og hyppige handler er det viktig å ha kostnadsfokus, hvis ikke kan daytrading bli en dyr affære. eToro tilbyr CFD trading med lav spread. Spread er forskjellen mellom kjøper og selgerkurs, og det er dette som er en av de største kostnadene ved trading av CFD.

På eToro kan du også bruke belåning når du trader. For råvarer er det generelt 10x eller 20x egenkapitalen som er maksgrensen for gearing. Ved trading av Heating Oil CFD kan du geare posisjonen din 10x.

Realtidskurser

Hos mange nettmeglere er realtidskurser en ekstratjeneste som må betales for. Det er ikke tilfellet på eToro. Her får du tilgang til gratis realtidskurser for råvare CFD, valuta CFD, aksje CFD og CFD for indekser. Det gir deg en stor fordel, siden du da kan se hvordan nyheter påvirker kursene øyeblikkelig.

Teknisk analyse

Ofte snakkes det om teknisk aksjeanalyse, men dette er også en analysemetode som er mye brukt i råvaretrading. eToro gir deg også tilgang til et teknisk analyseprogram gratis. I programmet kan du tegne inn tekniske støttenivåer og tekniske motstandsnivåer slik at du kan finne trender og tekniske formasjoner som kan hjelpe deg i din råvaretrading.

Programmet har også mulighet for å legge til ulike tekniske indikatorer. Med indikatorer som Relative Strength Index og glidende gjennomsnitt kan du se om råvarer fremstår som oversolgt eller overkjøpt, eller finne tekniske trender.

Mobilapp

Trading forutsetter at du følger markedet tett, og da kan det være en stor fordel å ha tilgang til realtidskurser på mobil. Med eToro mobilapp for trading kan du følge med på markedsutviklingen og legge inn kjøps- eller salgsordre på Heating Oil.