Meny Lukk

Hvordan trade hvete i Norge?

40 – 50 % av kaloriene i kostholdet til befolkningen fra Nord-Afrika til Sentral-Asia kommer fra hvete. Forbruk av hvete finner du i hele verden, og det er bare mais og ris det produseres mer av. Årlig produseres det rundt 600 millioner tonn hvete. 

Slik trader du hvete CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp hvete CFD

  Legg inn din kjøpsordre på hvete CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe hvete på eToro?

Hvorfor trade hvete på eToro?

Ved trading av CFD på eToro oppnår du mange fordeler. eToro er et godt sted å lære day trading for nybegynnere, men, det passer også for viderekommende tradere. Du har et stort utvalg av CFD og du kan selvsagt kjøpe hvete CFD her, sammen med mange andre typer råvarer. Det gir deg mulighet til å bygge en veldiversifisert portefølje som hjelper deg med å spre risiko.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Det er spread som er den største kostnaden ved kjøp av hvete CFD og trading av andre råvarer. Ofte kan vi se at spreaden spiser opp mye av avkastningen. Derfor er det viktig å holde denne så lav som mulig. eToro tilbyr en av de laveste spreadene på råvare CFD, noe som er veldig fordelaktig for din trading.

Når du driver med CFD råvarehandel på eToro har du mulighet til å bruke opptil 10x gearing. Ved å bruke investeringskreditt kan du øke eksponeringen mot en eller flere typer råvarer for å lage en godt diversifisert tradingportefølje.

Realtidskurser

Råvare CFD brukes først og fremst til trading for å utnytte kortsiktige svingninger i markedet. Dersom du ønsker å drive med råvaretrading er det derfor veldig viktig å ha tilgang til realtidskurser. Når du åpner tradingkonto på eToro får du gratis tilgang til realtidskurser for CFDer på råvarer, indekser, aksjer og valuta. Det gjør at du kan følge markedet og utnytte de mulighetene som oppstår.

Teknisk analyse

Sammen med gratis realtidskurser får du også tilgang til et program for teknisk analyse. Med dette programmet kan du lage analyser som viser når det kan være gode tidspunkt for å selge eller kjøpe hvete eller andre type råvare CFDer.

I programmet har du tilgang til alle forskjellige tekniske verktøy. Det gjør at du kan lage gode tekniske analyser med tekniske indikatorer som MACD, RSI og glidende gjennomsnitt. Du kan også tegne inn tekniske trender og tekniske formasjoner som gir viktig informasjon om kjøps- og salgsnivåer.

Mobilapp

Dersom du laster ned eToro app for trading har du realtidskurser på mobilen din. Appen er gratis og det samme er realtidskursene. Du kan selvsagt også legge inn kjøps- og salgsordre på hvete og andre typer råvare CFDer fra tradingappen.