Meny Lukk

Hvordan trade kaffe i Norge?

Årlig blir det produsert rundt 8 millioner tonn kaffe på verdensbasis. Kaffe blir handlet med futures på råvarebørser i blant annet London og New York. Prisen er sterkt påvirket av lokale værforhold, og tørke i kaffedyrkende regioner kan gi store utslag i kaffeprisen. 

Slik trader du kaffe CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp kaffe CFD

  Legg inn din kjøpsordre på kaffe CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe kaffe på eToro?

Hvorfor trade kaffe på eToro?

eToro er en av de største og beste markedsplassene for CFD handel i blant annet råvarer som kaffe. Ved å kjøpe kaffe CFD her får du visse fordeler som kan gi deg bedre resultater når du trader råvarer. eToro gir deg et stort utvalg av råvare CFD, samt andre nyttige verktøy.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobil app for trading

Lave kostnader og gearing

Ved trading kan kostnadene være avgjørende for om du får en positiv avkastning eller ikke. Derfor er det veldig viktig å være kostnadsbevisst og holde disse så lave som mulig. eToro tilbyr handel med lav spread, noe som er blant de største utgiftene ved trading på nett.

Gearing er ofte brukt i handel med CFDer. Gearing er ofte kjent som akjsekreditt eller belåning. Ved å bruke egenkapital som sikkerhet kan du få en økt handelsramme som for eksempel gir deg mulighet til å øke eksponeringen mot flere råvarer, noe som kan gi deg en bedre risikoprofil.

Realtidskurser

Ved trading er du avhengig av å ha full oversikt over det som skjer i markedet. Da er det viktig å ha tilgang til råvarepriser i realtid. Når du åpner tradingkonto på eToro får du tilgang til realtidskurser for CFDer på råvarer, aksjer, indekser og valuta. Dette gir deg mulighet til å utnytte kortsiktige svingninger i markedet og øyeblikkelig innsikt i hvordan ulike nyheter påvirker de forskjellige råvarekursene når du skal kjøpe kaffe CFD eller andre råvarer.

Teknisk analyse

Når du skal selge eller kjøpe kaffe CFDer er det nyttig å ha ferske tekniske analyser som kan gi deg viktig informasjon om gode nivåer for kjøp eller salg. På eToro får du tilgang til et program for teknisk analyse av råvarer. Med dette programmet kan du lage dine egne tekniske analyser gratis.

Programmet for teknisk analyse gir deg mulighet til å legge til tekniske indikatorer som RSI, MACD, glidende gjennomsnitt og mange andre. I tillegg kan du enkelt tegne inn tekniske formasjoner som kan gi viktig informasjon om kjøps- og salgsnivåer. Det er også mulig å tegne inn tekniske trender i dine analyser av råvare CFDer. 

Mobil app

Når du driver med råvaretrading er det viktig å ha enkel tilgang til realtidskurser, nyheter og markedet. Med eToro mobilapp for trading har du alt med deg, uansett hvor du går. På tradingappen kan du følge med på kursutviklingen, få viktige nyhetsoppdateringer og legge inn salgs- eller kjøpsordre på kaffe eller andre råvare CFDer.