Meny Lukk

Hvordan trade kakao i Norge?

Årlig blir det produsert rundt 3 millioner tonn kakao. Dette skjer i tropiske klima, og mer enn 1/3 blir produsert i området rundt Elfenbenskysten. Det finnes 3 hovedsorter kakao, Forastero, Criollo, og Trinitario. Forastero står for rundt 95 % av volumet som blir produsert. 

Slik trader du kakao CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp kakao CFD

  Legg inn din kjøpsordre på kakao CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe kakao på eToro?

Hvorfor trade kakao på eToro?

Kakao blir oftest omsatt med kontrakter på råvarebørser. En måte kjøpe kakao på er ved å bruke CFDer. En av de beste markedsplassene for dette er eToro. Her får du lave kostnader, nyttige verktøy som lar deg lage tekniske analyser. Du får også tilgang til realtidskurser for forskjellige råvare CFDer.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Ved trading av råvare CFDer blir det ofte gjennomført mange handler. Det kan gjøre at det påløper betydelige kostnader. Derfor er det viktig å ha fokus på å holde kostnadene så lave som mulig. eToro tilbyr en lav spread som er den største utgiften ved trading.

På eToro kan du også geare posisjonene dine i råvare CFDer opptil 10x. Med denne belåningen kan du øke eksponeringen ved å kjøpe kaffe CFD ved bruk av gearing eller spre risiko ved å kjøpe andre typer råvare CFDer.

Realtidskurser

Ved trading har du kort tidshorisont på handlene. Dermed er det lang viktigere med realtidskurser på råvarene du kjøpe CFDer på, slik at du kan få et korrekt inntrykk av hvordan markedstilstanden er. Når du åpner tradingkonto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser på råvare CFD, i tillegg til realtidskurser for CFDer på aksjer, indekser og valuta.

Teknisk analyse

Teknisk analyse kan gi viktige signaler om kjøps- og salgsnivåer for råvarer. Med en tradingkonto på eToro har du tilgang til et gratis program for teknisk analyse med realtidskurser. Ved å lage dine egne tekniske analyser har du hele tiden ferske oppdateringer som kan være til stor hjelp når du trader.

Programmet lar deg tegne inn tekniske trender, formasjoner og legge til tekniske indikatorer. Til sammen lar dette deg lage gode og presise tekniske analyser som kan være til stor hjelp når du skal selge eller kjøpe kakao CFDer.

Mobilapp

Med en egen mobilapp for trading har du råvarebørsen med deg i lomma uansett hvor du beveger deg. eToro tradingapp gir deg realtidskurser på mobil, nyhetsoppdateringer og tilgang til å legge inn kjøps- eller slagsordre på CFDer.