Meny Lukk

Hvordan trade kobber i Norge?

Kobber er en råvare med mange bruksområder. På grunn av sine egenskaper som leder brukes det mye i elektronikk. Det er også smibart og kan strekkes, noe som gjør at det også brukes i rørledninger, mynter, på tak og i takrenner, samt flere andre ting du finner rundt om i hjemmet.

Slik trader du kobber CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp kobber CFD

  Legg inn din kjøpsordre på kobber CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe kobber på eToro?

Hvorfor trade kobber på eToro?

Det er ikke mange markedsplasser for CFD som kan vise til like godt utvalg av råvarer som eToro. Faktisk er eToro en av de største og beste markedsplassene for CFD på råvarer. Når du bruker CFD til å trade råvarer på eToro får du også mange andre fordeler.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

En av de viktigste fordelene med å kjøpe kobber CFD, eller andre typer råvarer på eToro, er den lave spreaden. Som trader gjennomfører du mange handler, og da er det viktig å holde kostnadene så lave som mulig.

Du kan også bruke gearing eller belåning når du trader råvare CFD på eToro. Trader du kobber CFD kan du geare dine posisjoner opptil 10x. Med gearing kan du øke din eksponering mot en eller flere ulike typer råvarer.

Realtidskurser

Som trader gjelder det å holde seg oppdatert på det som skjer i markedet, og det kan du gjøre med gratis realtidskurser på eToro. Når du åpner en traderkonto får du tilgang til realtidskurser for råvare CFD, aksje CFD, indeks CFD og mange andre typer CFD.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en analyse metode som forsøker å fange opp psykologien i markedet. På den måten kan du finne ut om en råvare er dyr eller billig. På eToro får du tilgang til et gratis program for tekniske analyser. Programmet er veldig brukervennlig og du kan tegne inn formasjoner, trender og støtte eller motstandsnivåer.

Du kan også legge til flere forskjellige tekniske indikatorer som ROC, MACD, RSI eller glidende gjennomsnitt for å lage bedre tekniske analyser av råvarer.

Mobilapp

Kursendringer i råvaremarkedet kan komme raskt. Det gjør det viktig å holde deg oppdatert på kursbevegelsene. Med eToro gratis trading app har du tilgang til gratis realtidskurser for kobber CFD og flere andre råvare CFD. Du kan også legge inn ordre for å selge eller kjøpe kobber CFD med appen.