Meny Lukk

Hvordan trade mais i Norge?

Det produseres over 1000 millioner tonn mais i året, og dermed er dette verdens største kornslag. Årsaker til å kjøpe mais er forskjellige. 52 % går til dyrefor, 29 % går til industri, mens 18 % går til mat. De største produsentlandene er USA og Kina.

Slik trader du mais CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp mais CFD

  Legg inn din kjøpsordre på mais CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe mais på eToro?

Hvorfor trade mais på eToro?

Du kan kjøpe mais CFD sammen med veldig mange andre typer råvarer på eToro. Når du bruker eToro som handelsplass har du mange fordeler som stort utvalg av tradingmuligheter, lave kostnader og nyttige verktøy som kan hjelpe deg å gjøre bedre handler.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Det mange tradere svir seg på, er ikke nødvendigvis at handlene slår feil, men at kostnadene ved kjøp og salg er for høye. eToro er en av verdens største og beste markedsplasser for CFD trading og tilbyr en veldig lav og konkurransedyktig spread. Det gjør at du kan holde kostnadene nede.

eToro tilbyr også gearing når du trader CFDer. På råvare CFDer kan du normalt geare posisjonene dine opptil 10x. Denne belåningen kan blant annet benyttes til å diversifisere porteføljen din, slik at du kan oppnå en bedre risikoprofil.

Realtidskurser

Med realtidskurser kan du se øyeblikkelig hvordan ulike nyheter slår ut i kursene. Som trader er det viktig å holde seg oppdatert på øyeblikksbildet, og siden trading går ut på å utnytte kortsiktige kurssvingninger er realtidskurser noe du ikke kommer utenom. På eToro får du gratis realtidskurser når du åpner konto. Det gjør at du kan holde deg oppdatert på kursutviklingen i CFDer på råvarer, aksjer, indekser og valuta.

Teknisk analyse

Med eToro gratis program for teknisk analyse kan du lage dine egne tekniske analyser gratis. Tekniske analyse gir deg viktige signaler som kan si noe om fremtidig kursutvikling og er derfor en veldig viktig del av verktøykassen din når du driver med råvarehandel.

I programmet for teknisk analyse kan du tegne inn tekniske trender som kan si noe om den langsiktige kursutviklingen. Med mulighet til å tegne inn tekniske formasjoner som dobbel bunn, vimpelformasjoner eller hode-skulder formasjoner kan du også få viktige kjøps- eller salgssignaler. Du kan også legge til tekniske indikatorer som kan hjelpe deg med å lage mer presise tekniske analyser.

Mobilapp

Som daytrader er det viktig å holde seg oppdatert på både kursutvikling og nyhetsbildet. Med eToro mobilapp for trading kan du holde deg oppdatert på begge deler hele tiden. Du kan også gjennomføre trades via mobilappen slik at du har full tilgang til markedet når og hvor som helst.