Meny Lukk

Hvordan trade Natural Gas i Norge?

Natural Gas består hovedsaklig av metan, men du finner også propan i denne miksen. I tillegg kan det være spor av karbondioksid, nitrogen, hydrogensulfid og helium. Natural Gas brukes til oppvarming, matlaging, produksjon av elektrisitet, drivstoff og til produksjon av plastikk.

Slik trader du Natural Gas CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp Natural Gas CFD

  Legg inn din kjøpsordre på Natural Gas CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe kakao på eToro?

Hvorfor trade Natural Gas på eToro?

eToro er en av de beste markedsplassene for CFD trading av råvarer. Utvalget er stort, og du kan selvsagt kjøpe Natural Gas CFD. Det er også mange andre gode grunner til å bruke eToro når du trader råvarer med CFD.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

eToro er kjent for å ha lave kostnader forbundet med trading. Det gjelder for råvare CFD og for eksempel CFD som brukes til valutahandel. Ved trading gjennomføres det mange handler, og dersom du ikke er bevisst på kostnadene kan det føre til store utgifter som kan spise opp fortjeneste fra tradingen.

På eToro har du også mulighet til å bruke belåning eller gearing når du trader råvare CFD. For CFD på Natural Gas kan du bruke opptil 10x gearing på dine posisjoner.

Realtidskurser

Ved trading er hensikten å utnytte de kortsiktige svingningene i markedet. Da er det viktig å ha tilgang til de ferskeste kursene og nyhetene. Når du åpner konto på eToro får du tilgang til realtidskurser gratis for Natural Gas og flere andre råvare CFD.

Teknisk analyse

Tekniske analyse er en analysemetode som brukes til alt fra aksjetrading til råvarehandel. På eToro får du tilgang til et veldig brukervennlig program for teknisk analyse gratis. Med dette programmet kan du tegne inn tekniske formasjoner, motstands- eller støttenivåer og tekniske trender.

Det er også et bra utvalg av ulike tekniske indikatorer tilgjengelig, slik at du kan lage gode tekniske analyser. Med RSI kan du se om Natural Gas er oversolgt eller overkjøpt, og med glidende gjennomsnitt kan du finne den langsiktige trenden i kursutviklingen.

Mobilapp

Som nevnt er det viktig å holde seg oppdatert på markedet når du trader råvarer. På eToro kan du holde deg oppdatert når du har lastet ned deres gratis tradingapp. Her får du tilgang til siste oppdateringer og CFD råvarekurser i realtid på mobilen din.