Meny Lukk

Hvordan trade palladium i Norge?

Palladium er en råvare som blant annet blir brukt i katalysatorer. Metallet blir også brukt til tannteknikk og kirurgisk utstyr, smykker og klokker, i tillegg til tennplugger for fly. På verdensbasis blir det årlig produsert rundt 250 tonn palladium.

Slik trader du palladium CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp palladium CFD

  Legg inn din kjøpsordre på palladium CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe palladium på eToro?

Hvorfor trade palladium på eToro?

Du kan kjøpe palladium CFD på eToro, sammen med et stort utvalg andre typer metaller og råvarer. Blant råvaretradere er eToro regnet som en av de beste markedsplassene for CFD trading.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

eToro tilbyr CFD handel med lav spread. Ved trading av CFD betaler du ikke kurtasje på samme måte som ved aksjehandel, derimot betaler du spread. Dette er forskjellen mellom kjøpskursen og salgskursen for kontrakten.

Skal du kjøpe palladium CFD kan du bruke belåning eller gearing på eToro. Gearing fungerer på samme måte som aksjekreditt. Ved trading av palladium CFD kan du geare dine posisjoner opptil 10x. Gearing kan brukes til å øke eksponeringen ved å kjøpe palladium CFD eller spre risiko ved å kjøpe andre typer CFD.

Realtidskurser

Som trader er du avhengig av å følge med på råvarekursene i realtid for å kunne utnytte svingningene som oppstår. Når du åpner traderkonto på eToro får du gratis tilgang til realtidskurser for råvare CFD. Det gjør at du hele tiden kan ha oversikt over hva kontraktene blir omsatt for.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er et viktig verktøy for råvaretradere, og på eToro får du tilgang til et gratis program for teknisk analyse av råvarer. Det gjør at du kan lage dine egne tekniske analyser med støttenivåer, motstandsnivåer, tekniske formasjoner og trender. Disse kan være viktige for å finne riktig tidspunkt for å kjøpe palladium CFD.

I programmet for teknisk analyse finner du også flere forskjellige tekniske indikatorer som gjør at du kan lage bedre tekniske analyser med mindre falske signaler. Noen av indikatorene er ROC, MACD, RSI og glidende gjennomsnitt.

Mobilapp

I dag skjer mer og mer trading på mobilen. Derfor har eToro utviklet en egen app for trading av råvare CFD. Med appen har du raskt tilgang til realtidskurser, og du kan legge inn både kjøpsordre og salgsordre.