Meny Lukk

Hvordan trade platinum i Norge?

Platina eller platinum har stor motstandsdyktighet mot korrosjon og tåler høye temperaturer. I tillegg har det god katalytisk effekt. Det gjør at platinum har mange bruksområder innenfor industri. Her finner du det blant annet brukt som smelteutstyr for glass, tenningsutstyr for gassturbiner på fly og som elektroder i tennplugger i forbrenningsmotorer.

Slik trader du platinum CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp platinum CFD

  Legg inn din kjøpsordre på platinum CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe palladium på eToro?

Hvorfor trade platinum på eToro?

En av de beste måtene å kjøpe platinum CFD på er å bruke markedsplassen eToro. Her finner du et stort utvalg av CFD på råvarer. eToro er kjent for å være en av de største og beste markedsplassene for CFD trading.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Driver du med trading av råvarer og råvarehandel er det viktig å ha fokus på kostnader og holde disse så lave som mulig. På eToro har du fordelen av lave spreader, noe som gjør dette til en konkurransedyktig plass å trade CFD på.

eToro tilbyr også gearing når du trader råvarer som platinum. Kjøper du platinum CFD kan du geare din posisjon opptil 10 ganger. Det kan gi deg økt eksponering mot platinum, eller du kan bruke det til å spre risikoen ved å kjøpe andre typer råvare CFD.

Realtidskurser

Trading av råvarer går ut på å utnytte de kortsiktige svingningene i kursen. For å kunne gjøre det er det selvsagt viktig med realtidskurser. Når du åpner konto på eToro får du gratis tilgang til realtidskurser på de forskejllige typene råvare CFD du kan trade på eToro.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en analysemetode som er mye brukt i forbindelse med trading. Det som gjør at denne analysemetoden skiller seg ut er at den finner psykologien i markedet. Denne finnes ved å tegne inn tekniske motstander og støtter, formasjoner og tekniske trender.

eToro gir deg gratis tilgang til et program for tekniske analyse av råvarer som har mange gode verktøy. Her kan du tegne inn formasjoner og trender, i tillegg er det mange tekniske indikatorer tilgjengelig. Disse indikatorene er nyttige for å lage tekniske analyser av god kvalitet.

Mobilapp

I dag er man ofte på farten og har ikke pc tilgjengelig, da kommer en mobilapp for trading godt med. eToro har en egen mobilapp for trading som passer godt for salg og kjøp av platinum CFD. Her får du tilgang til realtidskurser og kan legge inn ordre i markedet.