Meny Lukk

Hvordan trade ris i Norge?

Årlig blir det høstet rundt 450 millioner tonn ris. Det gjør denne kornsorten til det 3. største kornslaget. Ris blir først og fremst produsert i Kina, India, Japan, Bangladesh, Indonesia, Thailand og Burma.

Slik trader du ris CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp ris CFD

  Legg inn din kjøpsordre på ris CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe ris på eToro?

Hvorfor trade ris på eToro?

eToro er en av de beste markedsplassene for trading av råvare CFDer. Når du skal kjøpe ris CFDer på eToro kan du nyte godt av lave kostnader og flere andre fordeler som gratis realtidskurser, gearing, program for teknisk analyse og mobilapp for trading.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Trading innebærer hyppige handler, noe som kan gi store kostnader. Derfor  er det veldig viktig å ha fokus på å holde disse så lave som mulig. På eToro kan du kjøpe ris CFDer med lav og konkurransedyktig spread.

eToro tilbyr også gearing som også er kjent som belåning eller aksjekreditt. Når du trader råvarer på eToro kan du belåne råvareposisjoner opptil 10x, og 20x dersom du trader gull CFDer.

Realtidskurser

Når du åpner tradingkonto for CFDer på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser for CFDer på råvarer, indekser, valuta og aksjer. Med realtidskurser kan du se hvordan kursene utvikler seg i øyeblikket, og dette er veldig viktig når du driver med kortsiktig trading. 

Teknisk analyse

Sammen med gratis realtidskurser får du også tilgang til et program for teknisk analyse. Med dette programmet kan du lage egne tekniske analyser slik at du alltid holder deg oppdatert på mulighetene som finnes i markedet.

Med programmet kan du finne de langsiktige tekniske kurstrendene, og med mulighet til å tegne inn tekniske formasjoner kan du finne kjøps- og salgssignaler. Det er også mulig å legge til tekniske indikatorer som bollinger bands, RSI og MACD.

Mobilapp

Det er en stor fordel å ha tilgang til kursoppdateringer og nyheter som kan påvirke kursutviklingen på CFDene du trader. Som trader på eToro har du muligheten til å laste ned en mobilapp som gir deg kursoppdateringer i realtid og nyhetsoppdateringer. Med appen kan du også legge inn kjøps- eller salgsordre.