Meny Lukk

Hvordan trade sølv i Norge?

Sølv er et anvendelig metall som har flere bruksområder. Som regel finner du sølv brukt til bestikk og smykker, men det brukes også innen medisin. Dette på grunn av sin antibakterielle virkning. Sølv finnes også i mat som tilsetningsstoffet E-174. Her er sølv et fargestoff.

Slik trader du sølv CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp sølv CFD

  Legg inn din kjøpsordre på sølv CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe sølv på eToro?

Hvorfor trade sølv på eToro?

En av de mest brukte markedsplassene for trading av råvarer med CFD er eToro. Her kan du kjøpe sølv CFD, sammen med mange andre typer råvarer. Grunnene til at mange foretrekker å trade på eToro er mange, men det er også lave kostnader og mulighet for gearing som oftest trekkes frem.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Dersom du trader råvarer eller andre finansielle instrumenter gjennomfører du mange handler for å utnytte svingingene i markedet. Da er det viktig å ha fokus på kostnader og holde disse så lave som mulig. På eToro har du en av de laveste spreadene, noe som gjør dette til en rimelig markedsplass for å kjøpe sølv CFD.

Dersom du trader sølv CFD, eller CFD på andre typer råvarer på eToro kan du bruke belåning for å enten øke eksponeringen din eller spre risiko utover flere råvare CFD eller andre typer investeringer.

Realtidskurser

Realtidskurser er noe som er veldig viktig dersom du driver med trading. Svingingene i markedet kommer raskt, og da gjelder det å utnytte mulighetene som oppstår. Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurser på CFD for råvarer, aksjer, indekser og valuta.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er også en viktig del av trading. Ved å bruke teknisk analyse kan du finne ut hva markedet mener om prisingen av forskjellige råvarer. Det kan gi deg viktig informasjon som kjøpssignaler eller salgssignaler.

Mobilapp

Med en egen mobilapp for trading med realtidskurser kan du holde deg oppdatert på det som skjer i markedet. Med eToro mobilapp for trading har du også mulighet til å legge inn kjøpsordre eller salgsordre uansett hvor du befinner deg.