Meny Lukk

Hvordan trade soyabønner i Norge?

Soyabønner brukes både til dyrefôr og menneskelig kosthold. Det er USA, Brasil og Argentina som er største produsenter og leverer rundt 80 % av de mer enn 330 millioner tonnene som produseres hvert år.

Slik trader du soyabønner CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp soyabønner CFD

  Legg inn din kjøpsordre på soyabønner CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe soyabønner på eToro?

Hvorfor trade soyabønner på eToro?

Ved å ha en tradingkonto på eToro kan du kjøpe soyabønner ved bruk av CFDer. Dette er kontrakter som i størst mulig grad skal speile prisutviklingen til den underliggende råvaren. Det er mange fordeler med å trade på eToro. Blant annet har du lave kostnader, mulighet for gearing, gratis realtidskurser og program for teknisk analyse.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Hyppige handler er noe som går igjen ved daytrading. Dette fører til kostnader som ofte kan spise opp en eventuell positiv avkastning. Derfor er det viktig å ha fokus på å holde kostnadene så lave som mulig. Ved å trade på eToro kan du selge og kjøpe soyabønner med CFD som har lav og konkurransedyktig spread.

Belåning lar deg bruke egenkapitalen som sikkerhet og motta en kontokreditt som du kan bruke til å enten øke eksponeringen mot en enkelt råvare eller kjøpe andre typer CFDer slik at du kan få en bedre risikoprofil på porteføljen din. På eToro kan du geare råvare CFDer opptil 10x, dersom du kjøper gull kan du geare opptil 20x.

Realtidskurser

Daytrading handler om kortsiktige handler og da trenger du realtidskurser for å kunne se hvordan markedet er akkurat nå. Med en tradingkonto på eToro har du tilgang til gratis realtidskurser for CFDer på råvarer, indekser, aksjer og valuta.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en kvantitativ analysemetode som ofte er brukt i forbindelse med daytrading av råvare CFDer. For å kunne lage dine egne tekniske analyser må du ha tilgang til et program for teknisk analyse. Det får du når du åpner konto på eToro. 

Programmet er gratis og har selvsagt realtidskurser. Det er enkelt å tegne inn tekniske trender som gir deg viktig informasjon om den langsiktige kursutviklingen. Du kan også tegne inn tekniske formasjoner som kan gi deg kjøps- og salgssignaler. Sammen med tekniske indikatorer som kan hjelpe deg med å luke ut falske signaler kan du lage gode tekniske analyser gratis.

Mobilapp

Du kan også laste ned en egen mobilapp for trading på eToro. Denne er gratis å både laste ned og bruke til å holde deg oppdatert på kursutvikling i realtid og nyheter. Med appen kan du også selge eller kjøpe soyabønner eller andre råvarer ved bruk av CFDer.