Meny Lukk

Hvordan trade sukker i Norge?

Sukker blir først og fremst produsert i Australia, Thailand og Brasil fra sukkerroe og sukkerrør. På verdensbasis blir det produsert mer enn 130 millioner tonn årlig. Trading av sukker er ikke det mest utbredte blant norske investorer, men ved å kjøpe sukker kan du oppnå en bedre diversifisering i porteføljen.

Slik trader du sukker CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp sukker CFD

  Legg inn din kjøpsordre på sukker CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe sukker på eToro?

Hvorfor trade sukker på eToro?

Det er mange fordeler med å kjøpe sukker og CFD på andre råvarer på eToro. Med stort utvalg av CFDer på alt fra råvarer, indekser og valuta, kan du oppnå god diversifisering som er en viktig del av gode tradingstrategier. Med CFD får du også mulighet til å shorte, samt flere andre fordeler.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

Ved trading av råvarer betaler du ikke kurtasje som ved aksjehandel. Derimot betaler du spread, og dette er den største kostnaden forbundet med trading av råvarer. På eToro får du en av de laveste og mest konkurransedyktige spreadene på markedet, noe som holder kostnadene dine nede.

Når du trader råvare-CFD på eToro har du mulighet til å bruke gearing opptil 10x for å øke eksponeringen mot en eller flere forskjellige typer CFD. Dette kan gi en bedre diversifisering og en bedre risikoprofil på porteføljen når du trader på nett.

Realtidskurser

Trading går ut på å utnytte feilprising og kortsiktige prissvingninger i markedet. For å kunne utnytte dette best mulig må du ha realtidskurser slik at du kan holde deg oppdatert på forholdene slik de er akkurat nå. Når du åpner en tradingkonto på eToro får du tilgang til realtidskurser gratis for CFD på alt fra sukker, indekser, aksjer og valuta.

Teknisk analyse

På eToro får du også tilgang til program for teknisk analyse av råvarer. Med dette programmet kan du lage dine egne tekniske analyse og finne kjøps- og salgssignaler som er viktige å ha oversikt over når du trader CFD på råvarer.

Med eToro program for teknisk analyse av råvarer kan du legge til tekniske indikatorer som RSI, glidende gjennomsnitt og Bollinger Bands. Det er også enkelt å tegne inn tekniske formasjoner og trender.

Mobilapp

eToro tilbyr også en gratis mobilapp for trading. Med denne appen har du gratis realtidskurser på mobilen, tilgang til trading og nyheter som kan påvirke kursen på sukker CFD.