Meny Lukk

Hvordan trade zink i Norge?

Sink er det minst edle metallet og det gjør det lite bestandig mot korrosjon. Det er nettopp dette som gjør at sink er etterspurt. Sink blir nemlig brukt til legeringer, til galvanisering, som offeranoder, eller til for eksempel orgelpiper.

Slik trader du zink CFD

 1. Gå til eToro hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp zink CFD

  Legg inn din kjøpsordre på zink CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

Hvorfor kjøpe zink på eToro?

Hvorfor trade zink på eToro?

eToro er en stor og kjent markedsplass for trading av CFD som tilbyr handel i blant annet zink CFD. Mange tradere rangerer eToro som en av de beste når det gjelder trading av CFD. Vedå kjøpe zink CFD på eToro får du mange fordeler som kommer til nytte ved trading av råvarer.

 • Lav spread
 • 10x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobilapp for trading

Lave kostnader og gearing

En av de viktigste grunnene til at eToro er så populær blant tradere er den lave spreaden. Som trader gjennomfører man mange handler og da er det viktig å ha fokus på kostnader. eToro er svært konkurransedyktig når det gjelder pris på CFD trading av råvarer.

Realtidskurser

I trading av råvarer handler det om å utnytte svingninger i kursene. Disse oppstår på kort sikt, noe som gjør det viktig å vite hva råvarene blir omsatt for akkurat nå. Når du registrerer deg på eToro får du tilgang til realtidskurser for råvare CFD. Dette er uten kostnad. Mange steder er dette en ekstratjeneste man må betale for.

eToro gir deg også tilgang til gearing. Når du kjøper zink CFD kan du geare dine posisjoner i zink inntil 10 ganger.

Teknisk analyse

Teknisk analyse er en av de mest brukte analysemetodene i råvaretrading. Analyseformen forsøker å si noe om hva markedet mener om prisen, og på den måten kunne si noe om kursen er for høy eller for lav. som trader på eToro får du tilgang til et gratis program for teknisk analyse. Med dette programmet kan du finne tekniske formasjoner, støtter eller motstander og tekniske trender.

Programmet har også et godt utvalg av tekniske indikatorer som er veldig nyttige når du driver med teknisk analyse. Disse indikatorene kan nemlig hjelpe deg å luke ut falske signaler eller finne tekniske trender.

Mobilapp

Kursendringer kan komme raskt når det gjelder råvarer. Det gjør at det er viktig å ha muligheten til å holde seg oppdatert. Med eToro mobilapp for trading har du realtidskurser for råvare CFD på mobilen, i tillegg kan du legge inn kjøpsordre eller salgsordre med bare noen klikk.