Du kan bruke denne oversikten til å sjekke CFD råvarepriser for alle de viktigste råvarene som gull, sølv, olje, naturgass og mange andre. Du kan bruke feltet oppe i venstre hjørne til å søke etter CFD råvareprisen du vil sjekke. 

Du kan også laste ned en egen app for iOS eller Android til din mobil slik at du har enkel tilgang til gratis realtidskurser for CFD råvarepriser.

Last ned app for CFD råvarepriser

Med en egen app for råvarepriser kan du følge med på svingningene i realtid. Med denne appen har du full oversikt over det som skjer i råvaremarkedet. Det er gratis å åpne konto, laste ned appen og følge med på CFD råvarepriser i realtid.

Time needed: 5 minutes.

 1. Gå til Plus500

  Følg linken nedenfor.

 2. Åpne en konto

  Legg inn navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Last ned app for CFD råvarepriser

  Det er gratis å åpne konto, laste ned appen og følge med på CFD råvarepriser i realtid.

CFD service. 76,4 % av retailkontoer taper penger.

råvarepriser på mobil gratis råvarepriser i realtid

Plus500

Plus500 er av mange råvaretradere regnet for å være en av de aller beste markedsplassene for trading av CFD på råvarer. Det er mange flere gode grunner til det, enn at du får gratis tilgang til CFD råvarepriser i realtid.

Under har vi listet opp en del av de viktigste fordelene. Dersom du er en aktiv råvaretrader vil du kunne nyte godt av lav spread og gearing når du trader CFD på Plus500. Siden dette er CFD har du også mulighet til å shorte råvarer.

Foretrekker du å lage dine egne tekniske analyser kan du laste ned et eget program for teknisk analyse av råvareprisene til din pc. Dette programmet har realtidskurser og det koster ikke noe å hverken laste ned eller bruke det til å lage tekniske analyser. 

 • Lav spread
 • Gearing
 • Short/long
 • Program for pc og app for mobil
 • Regulert markedsplass for CFD

CFD på råvarer, indekser, valuta og aksjer

På Plus500 finner du et stort utvalg av CFD, noe som gir deg en god mulighet til å sette sammen en veldiversifisert portefølje med eksponering mot alt fra aksjer, indekser, valuta, og selvsagt også råvarer.

Ved å diversifisere porteføljen din kan du i større grad forsøke å håndtere risiko. Det kan føre til at du klarer deg bedre gjennom perioder med markedsuro.