Meny Lukk

Hvordan trade gull i Norge?

Gull har flere ulike anvendelsesområder. Edelmetallet blir mye brukt i elektronikk. Det brukes også til smykker, og ikke minst blir gull brukt som en sikker havn i perioder med finansiell uro. Det på grunn av at gull er en god beskyttelse mot blant annet inflasjon. Gullprisen har veldig lav korrelasjon med for eksempel aksjemarkedene, slik at det kan være et godt instrument for hedging.

Slik trader du gull CFD

 1. Gå til eToros hjemmeside

  Følg linken under beskrivelsen.

 2. Åpne en gratis konto for råvarehandel

  Logg inn med Google, Facebook, eller oppgi navn, fødselsdato, adresse, mail og telefonnummer.

 3. Gjør innskudd

  Bruk VISA, MasterCard, Skrill, Neteller, Paypal eller bankoverføring.

 4. Kjøp gull CFD

  Legg inn din kjøpsordre på gull CFD.


eToro er en multiasset-plattform som tilbyr investering i aksjer og kryptovaluta, i tillegg til trading med CFD. CFD er kompliserte instrumenter og har en høy risiko for tap av penger på grunn av høy belåning. 67 % av retailinvestorer taper penger når de trader CFD med denne tilbyderen. Du bør vurdere om du forstår hvordan CFD fungerer og om du er i stand til å håndtere denne risikoen.

etoro kjøpe gull i norge

Hvorfor trade gull på eToro?

eToro er en markedsplass for trading av CFD. Den er av flere råvaretradere regnet som en av de beste i verden. Det er det flere gode grunner til. Blant annet finner du et godt utvalg av ulike metaller, og du kan selvsagt kjøpe gull CFD.

 • Lav spread
 • 20x gearing
 • Gratis realtidskurser
 • Program for teknisk analyse
 • Mobil app for trading

Lave kostnader og gearing

eToro tilbyr trading av gull CFD med lav spread. Spread er forskjellen mellom kjøps- og salgskurs. Dette er en av de største kostnadene når du kjøper gull CFD, og eToro tilbyr en svært konkurransedyktig spread.

eToro Norway kan du også bruke gearing når du trader råvarer og skal kjøpe gull i Norge. Sikkerhetskravet, eller marginkravet for gull CFD er 20x. Ved bruk av gearing eller belåning kan du øke din eksponering mot gull.

Realtidskurser

Når du åpner konto på eToro får du tilgang til gratis realtidskurs for gull CFD. Det gjør at du kan følge utviklingen i CFD gullprisen minutt for minutt. Du får også tilgang til realtidskurser for CFD på andre typer råvarer. 

Teknisk analyse

Selv om det i det lange løp er makroøkonomiske forhold som styrer gullprisen er det svært vanlig å bruke teknisk analyse ved kortsiktig trading av gull CFD. eToro gir deg tilgang til et gratis teknisk analyse program hvor du kan lage dine egne tekniske analyser av prisen på gull CFD.

I programmet for teknisk analyse kan du tegne inn tekniske formasjoner, tekniske trender eller støtte- og motstandsnivåer. Det er også flere tekniske indikatorer som kan legges til, slik at du kan lage gode tekniske analyser av gull CFD.

Mobilapp

eToro tilbyr alle sine tradere en gratis mobilapp for trading. På mobilappen kan du følge med på kursutviklingen i gull CFD og legge inn kjøps- eller salgsordre.